Загальна сума:   0.00 грн.
В корзину

Угода користувача

 

Я погоджуюсь з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

 

Персональні дані

 

Відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання / отримання та здійснення розрахунків за придбані товари / послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не сперечаюся з перевіркою інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з'ясування відомостей, що стосуються виконання мною взятих на себе зобов'язань за договорами (в т.ч. кредитним), у разі наявності таких, тим самим розуміючи, що обсяг інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з'ясування якої буде такою, яка буде повною і достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності У разі її необхідності. Я також згоден з тим, що власник має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначену в даній заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв'язку, інші фізичні та / або юридичні особи.

 

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя і нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, і регламентує збір та використання особистої інформації, яка може бути запрошена / отримана під час відвідування нашого сайту https://mriy.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми в зв'язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Яку інформацію ми збираємо

 

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

 

Особиста інформація стосується окремого споживача - наприклад, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо тільки від осіб, що надають її свідомо і за власним бажанням. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання додаткової інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту і отримати доступ до його вмісту.

 

Для того щоб зробити замовлення товарів / послуг, брати участь в акціях, дослідженнях чи іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами і обов'язками по обробці персональних даних, зазначених у ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних», уважно ознайомитися з цією політикою збереження конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

 

Якщо Ви не згодні з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності і вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

 

Згода на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо відправити повідомлення по електронній пошті, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Чому ми обробляємо персональні дані

 

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

 

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети - задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання і розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

 

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вам про зміну наших послуг або відправити Вам важливі повідомлення і інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено і зв'язатися з Вами з метою, пов'язаною з обслуговуванням споживача / клієнта.

 

Ми діємо відповідно до цієї політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних і на підставі чинного законодавства України. Власником персональних даних є ФОП Нагорний О.Л., що знаходиться за адресою: Хмельницька обл. м Старокостянтинів, вул. Грушевського, 43/3. Ми маємо право зберігати персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, зазначеної в даній Політиці конфіденційності або в терміни, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

 

Як збирається інформація

 

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, і з підтвердженням. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви берете участь у промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, щоб виконати наші зобов'язання перед Вами. При виконанні замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати можливість оформити замовлення і доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати можливість відповісти.

 

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається за допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

 

Cookies

 

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія з'явилася можливість використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати Вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска.

 

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп'ютері Вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше Ви до нас завітали або заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують ніякої інформації з Вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того, файли cookie використовуються, щоб зробити сайт https://mriy.com.ua/ безпечним, захищеним і зручним. Файли cookie забезпечують підтримку функцій безпеки і їх запуск. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

 

Ярлик "help" на панелі більшості браузерів проінформує Вас як заборонити браузеру приймати нові cookies, як отримувати повідомлення від браузера, Ви отримали нові cookies, або як відключити cookies. Пам'ятайте, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями сайту https://mriy.com.ua/, і ми рекомендуємо Вам залишати їх включеними.

 

Крім того, сайт https://mriy.com.ua/ може містити посилання на сайти, які не керуються ФОП Нагорний О.Л .. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

 

Технічне оснащення сторінок сайту https://mriy.com.ua/ може включати в себе модулі:

  • Соціальної мережі Facebook (facebook.com), управління якої відбувається з штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800
  • Інформаційної мережі Twitter (twitter.com), управління якої здійснюється з офісу компанії Twitter, Inc., який знаходиться за адресою: 1355 Market St, Suite 900 San Francisco, CA 94103, USA, телефон: +1 (415) 222-9958 ;
  • Соціального форуму Youtube (youtube.com), управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000
  • Соціальної мережі Google+ (http://www.google.com/intl/ru/+/learnmore/better/), управління якої здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 ( 650) 253-0000.

 

Ці модулі можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на сайті https://mriy.com.ua/ua/, Like, Ретвітнути або відповідно "Мені подобається". Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки сайту https://mriy.com.ua/ відвідувач переглядав. При використанні будь-яких функцій плагіна, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом користувача на Facebook, Twitter, Google+ або Youtube. Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Twitter, Google+ або Youtube, а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ або Youtube

 

Конкурси та акції

 

Наш сайт іноді розміщує повідомлення про наші промо-акції. У таких випадках ми використовуємо надану Вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити Вас у разі виграшу). Через деякий час після закінчення промо-акції, особисту інформацію ми видаляємо з нашої бази даних, якщо Ви не дали згоди на її збереження і використання для отримання подальшої інформації від нас. Беручи участь в акції ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв'ю або інших матеріалів про вас в рекламних цілях, в тому числі право публікації вашого імені і фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо - та відеоматеріалах, інтерв'ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

 

Розголошення і передача даних

 

Ми не продаємо, не передаємо чи розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію тільки у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в разі запобігання злочину або нанесення шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, які надають нам підтримку і послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

 

Може трапитися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агентствам, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (як у вашому браузері, операційна система, відвідані сторінки і т.п.), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, і які його сторони є найпопулярнішими.

 

Оновлення цього попередження

 

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Всі зміни в цій Політики конфіденційності вступають в силу з моменту їх опублікування. Коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях чи іншим чином контактуєте з нами, ви погоджуєтеся з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, чинній на даний момент.У разі визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися в силі.

 

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА

"Офіційні правила програми Бонусний рахунок"

 

Зміст

 

  1. Визначення термінів
  2. Загальні положення
  3. Умови використання бонусного рахунку
  4. Початок використання бонусного рахунку
  5. Права і обов'язки Організатора.
  6. Використання персональних даних користувача
  7. Порядок нарахування бонусів
  8. Порядок використання Бонусів
  9. Інші умови
  10. Відповідальність
  11. Застереження

 

  1. Визначення термінів.

 

1.1 Організатор - юридична особа ФОП Нагорний О.Л., який визначає умови і правила користування бонусного рахунку, і здійснює управління і організацію всіх процедур, які є невід'ємною частиною функціонування Програми лояльності «Бонусний Рахунок».

 

1.2. Програма лояльності «Бонусний Рахунок» (далі - Програма) система винагороди Учасників / користувачів бонусного рахунку шляхом надання їм привілеїв і бонусів, які можуть використовуватися як знижка при купівлі товарів в точці продажу або у Партнерів Програми.

 

1.3. Бонусний Рахунок - віртуальний депозитарій Бонусів користувача, з якого можуть бути списані Бонуси при розрахунку користувача за товар, і на який можуть бути нараховані бонуси при виконанні користувачем умов їх отримання

 

1.4. Користувач рахунку (далі користувач) - дієздатна фізична особа, яка досягла 18-річного віку, має громадянство України, і акцептували умови даної публічної оферти.

 

1.5. Партнер програми - суб'єкт господарювання, який відповідно до умов і правил участі в Програмі лояльності «Бонусний Рахунок» налічує Користувачам Бонуси та / або надає їм можливість отримати інші заохочення. Актуальний перелік Партнерів Програми при їх наявності розміщується на сайті mriy.com.ua

 

1.6. Персональний Номер користувача (далі - ПНУ) - унікальний номер, який закріплюється за кожним користувачем у форматі номера українського GSM-оператора, необхідний для ідентифікації користувача в інформаційній системі Організатора.

 

1.7. Бонус - віртуальна одиниця, налічується Користувачеві і накопичуется на його бонусному рахунку і може бути використана при розрахунку за товари для отримання знижки. Бонус не є грошовою одиницею і не може бути обміняний на грошові кошти.

 

1.8. Анкета - електронний реєстраційний документ (опитувальник), який розташований в Особистому Кабінеті авторизованого користувача сайту mriy.com.ua і заповнюється останнім для реєстрації та отримання права використання бонусного рахунку.

 

1.9. Точка продажу - Інтернет-магазин Mriy.com.ua

 

1.10. Транзакція - операція з оплати товарів, замовлених Користувачем на сайті.

 

1.11. Публічна Оферта - пропозиція Організатора, адресована Користувачам / потенційним Користувачам, прийняти умови даних правил на зазначених нижче умовах.

 

1.12 Інтернет магазин (сайт) - засіб для подання і чи реалізації товару, шляхом вчинення електронної угоди в інформаційно-телекомунікаційній мережі за адресою https://mriy.com.ua/.

 

1.13. Акцепт - повне і безумовне, прийняття Покупцем / Користувачем умов Публічної оферти шляхом проходження процедури верифікації телефонного номера. Моментом Акцепту вважається вибір Покупцем такої опції в відповідному розділі інтернет магазину на сайті https://mriy.com.ua/

 

1.14. Персональний кабінет - сервіс за допомогою якого покупець має можливість отримати інформацію про зроблені замовлення, покупки і Бонусний Рахунок користувача, а також інші активності здійснюються покупцем на сайті інтернет магазину.

 

  1. Загальні положення

 

2.1 Ці Правила є договором приєднання в розумінні ст. 634 Цивільного кодексу України.

2.2 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу.

2.3 Програма лояльності «Бонусний Рахунок» діє по всій території України.

 

  1. Умови використання бонусного рахунку

 

3.1. Будь-яка фізична особа, яка відповідає вимогам зазначеним в п.1.3. даної Оферти, має право стати учасником програми «Бонусний Рахунок» і приєднатися до користування бонусного рахунку шляхом коректного і достовірного заповнення анкети користувача і акцепту умов цієї оферти. Виконання умов зазначених в даній Оферті є обов'язковим для всіх учасників Програми «Бонусний Рахунок» і користувачів бонусного рахунку.

3.2. Користувачі бонусного рахунку мають право отримувати і накопичувати бонуси. При здійсненні покупок в точках продажів, Користувачі бонусного рахунку мають право отримувати знижки, розмір яких встановлюється Організатором і розраховується на підставі накопичених і використаних Користувачем Бонусів. За фактом розрахованої і наданої знижки, аналогічна сума бонусів списується Організатором з бонусного рахунку користувача.

3.3. Користувачі бонусного рахунку мають право на отримання додаткових переваг, що надаються на встановлених Організатором умовах або згідно з правилами акційних і маркетингових заходів.

3.4. Користувач дає свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання і використання своїх персональних даних Організатором відповідно до ст.8 Закону України «Про захист персональних даних» положення чинного законодавства України та умов даної Оферти.

Доступ до персональних даних користувачів можуть мати тільки уповноважені представники Організатора.

3.5. Інформація про умови і правила користування бонусного рахунку є публічною і розміщується на сайті https://mriy.com.ua

3.6. Основним ідентифікатором користувача бонусного рахунку в інформаційній системі Організатора є його прізвище, ім'я та по батькові, а також Персональний Номер користувача в форматі номера українського GSM-оператора.

3.7. Бонусний Рахунок призначений виключно для особистого користування фізичними особами. Бонуси не можна передавати, продавати, отримати компенсацію в т.ч. грошову, або будь-яким іншим способом відчужувати.

3.8. Датою початку користування бонусного рахунку є дата Акцепту цих Правил Програми «Бонусний Рахунок» і умов користування бонусного рахунку на сайті Mriy.com.ua.

3.9. Персональний Номер користувача дійсний в якості ідентифікатора користувача в системі протягом всього терміну користування бонусного рахунку.

3.10. Кожен Користувач бонусного рахунку може в будь-який час припинити користуватися бонусним рахунком.

Для цього необхідно відправити запит на відмову від використання бонусного рахунку на E-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Після блокування бонусного рахунку, всі Бонуси, накопичені користувачем, анулюються без можливості їх відновлення. Заблокований Бонусний Рахунок розблокуванню не підлягає. Блокування можливе тільки в разі, коли дані особи, що посилає запит на блокування бонусного рахунку, збігаються з даними, зареєстрованими в інформаційній системі Організатора.

 

  1. Початок використання бонусного рахунку

 

4.1. Для використання бонусного рахунку, потенційний повинен:

1) Бути повнолітньою, дієздатною фізичною особою і мати громадянство України

2) Бути зареєстрованим / авторизованим користувачем сайту Mriy.com.ua

3) Достовірно і коректно заповнити Анкету користувача

4) акцептувати умови даної публічної оферти.

  

  1. Права і обов'язки Організатора

 

5.1. Організатор має право в односторонньому порядку призупинити або припинити дію Програми «Бонусний Рахунок», або змінити умови і правила користування бонусного рахунку в будь-який час. У разі припинення дії Програми, всі бонуси наявні на рахунку користувача на даний момент, можуть бути використані ним протягом 30 (тридцяти) календарних днів з моменту публічного розміщення відповідної інформації про припинення дії Програми на сайті www.mriy.com.ua

 

Організатор зобов'язаний публічно повідомляти користувачів про всі зміни в правилах і умовах користування бонусного рахунку шляхом розміщення інформації на сайті www.mriy.com.ua не пізніше, ніж за 30 (тридцять) календарних днів до вступу в силу таких змін.

 

Публічне розміщення інформації про будь-які зміни в правилах і умовах користування бонусного рахунку на сайті www.mriy.com.ua вважається фактом інформування користувачів про ці зміни.

 

5.2. Організатор має право відмовити потенційному користувачеві в бажанні використання бонусного рахунку, видалити або припинити дію Персонального Номери користувача і заблокувати його Бонусний Рахунок в наступних випадках:

5.2.1. Використання або спроба використання Користувачем Персонального Номера, Персонального Кабінету, бонусного рахунку, спосіб, що не відповідає Правилам програми.

5.2.2. Будь-яка обґрунтована підозра Організатора в зловживаннях з боку користувача по використанню бонусного рахунку.

5.2.3. Відсутність активних дій користувача протягом 36 місяців.

5.2.4. Інші обставини, Організатор буде вважати, як достатні для відмови Користувачу у використанні бонусного рахунку.

5.3. Організатор не несе відповідальності за будь-які втрати або збитки Користувача, які можуть виникнути в результаті таких дій.

5.4. Організатор має право в односторонньому порядку списувати з бонусного рахунку користувача бонуси, які були зараховані помилково або пов'язані з купівлею, яка була скасована, у разі повернення товару, а також в разі виявлення шахрайства та / або недобросовісних дій користувача з персональним номером користувача або бонусного рахунку користувача.

 

  1. Використання персональних даних користувача.

 

6.1. Інформація, зазначена Користувачем в Анкеті (ПІБ, дата народження, номер мобільного телефону, e-mail, поштова адреса і т.п.), є його персональними даними. Персональні дані користувача є конфіденційною інформацією, збір і подальша обробка персональних даних здійснюється Організатором відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», іншими нормативно-правовими актами України.

6.2. Своєю згодою з цими правилами Користувач добровільно надає Організатору зазначені в Анкеті персональні дані для реєстрації в інформаційній системі в якості користувача бонусного рахунку, а також з метою підтримки довгострокового співробітництва з Організатором. Користувач також дає згоду на використання його персональних даних для обробки замовлень на придбання товарів Організатора, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність Організатора (комерційних партнерів). Для цілей, передбачених цим пунктом, Організатор має право направляти листи, повідомлення та матеріали на поштову адресу, e-mail користувача, Push-повідомлення, а також відправляти sms-повідомлення, здійснювати дзвінки на вказаний в Анкеті телефонний мобільний номер.

 

6.3. Для цілей, передбачених п. 5.2 Правил, Користувач надає Організатору право здійснювати обробку його персональних даних, в тому числі: записувати персональні дані в бази даних Організатора (без додаткового повідомлення Користувача про це), здійснювати довічне зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміни (у випадку необхідності). Організатор зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані будь-якої третьої сторони (крім передачі даних пов'язаним особам, комерційним партнерам, особам, уповноваженим Організатором для здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, а також на обов'язковий запит компетентного державного органу).

6.4. У разі зміни своїх персональних даних Користувач повинен надати Організатору оновлену інформацію, звернувшись за телефоном гарячої лінії Організатора або шляхом внесення змін до розділу «Персональні дані» Персонального Кабінету Користувача на сайті www.mriy.com.ua. У разі невиконання Користувачем цієї вимоги, Організатор не несе відповідальності за несприятливі наслідки, пов'язані з використанням застарілих даних.

6.5. Користувач безпосередньо після реєстрації або в будь-який інший момент може встановити заборону (обмеження) на використання його персональних даних. Для цього Користувач повинен звернутися за телефоном гарячої лінії Організатора з відповідним повідомленням. Користувачеві також надаються інші права, передбачені статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних».

6.6. Анкета Користувача не береться Організатором в разі некоректного заповнення даних.

6.7. Організатор зобов'язується своєчасно інформувати користувача про його можливості та винагороди, проте не несе відповідальності за повідомлення, які не були доставлені Користувачеві в результаті незалежних від Організатора обставин.

6.8. Користувач надає Організатору право направляти йому будь-яку інформацію комерційного і / або інформаційного характеру про Програму «Бонусний Рахунок» або Партнерів Програми та про інші споживчі пропозиції поштою, електронною поштою, телефоном та / або SMS.

6.9. Дані користувача, зазначені в Анкеті, є конфіденційними. Доступ до даних мають відповідальні особи Організатора і сам Користувач, а також ці дані можуть бути надані на вимогу правоохоронних та / або інших органів відповідно до чинного законодавства.

Відповідальність за недостовірність даних у анкеті персональних даних несе Користувач бонусного рахунку.

 

  1. Порядок нарахування бонусів

 

7.1 Кожен Користувач при здійсненні покупок в інтернет магазині Mriy.com.ua шляхом оформлення замовлення через сайт www.mriy.com.ua або за фактом виконання умов програми «Бонусний Рахунок» і / або спільних маркетингових заходів і пропозицій Партнерів, має право отримувати бонуси на свій бонусний рахунок і інші додаткові переваги, якщо вони визначені правилами Програми та / або правилами таких маркетингових заходів.

7.2 При виконанні користувачем умов отримання бонусів, за його Бонусний Рахунок нараховується сума бонусів, встановлена ​​Організатором для конкретного товару в конкретний проміжок часу і в момент замовлення товару Користувачем є дійсною. Сума бонусів до нарахування за конкретний товар встановлюється Організатором в абсолютному або відносному значенні у вартість такого товару і відображається на сайті в абсолютному еквіваленті. Якщо при оплаті такого товару Користувач використовував Бонуси для отримання знижки, сума бонусів до нарахування може бути перерахована в відношенні до суми, сплаченої коштами. Сума бонусів зараховується на бонусний рахунок користувача в абсолютному еквіваленті.

7.3. Користувач має можливість отримувати на свій Рахунок Бонуси за свої дії, не підпадають під загальноприйняте визначення операцій купівлі-продажу товарів і не супроводжуються грошовими відносинами між Організатором і Користувачем. Розмір бонусів і перелік таких дій визначається Організатором і публікується на сайті www.mriy.com.ua

7.4. Розмір бонусів, які підлягають нарахуванню Користувачам за придбання товарів і перелік таких товарів визначається Організатором і публікується на сайті https://mriy.com.ua/

7.5. Термін активації, термін дії і сума бонусів, що підлягає нарахуванню на бонусний рахунок користувача за один і той же товар або іншої активності користувача, може відрізнятися в залежності від умов діючих на даний момент акційних пропозицій і маркетингових заходів.

  1. 6 Організатор залишає за собою право на власний розсуд встановлювати суми бонусів, які підлягають нарахуванню за придбання конкретного товару та / або іншу активність користувачів, публічно повідомивши про це користувачів шляхом розміщення такої інформації на сайті Mriy.com.ua або шляхом направлення Користувачам sms - повідомлень / електронних листів.

7.7. Нарахування Бонусів відбувається в інформаційній системі Організатора на бонусний рахунок користувача.

7.8. Нарахування Бонусів Користувачам відбувається при готівковому розрахунку за товар і при розрахунку банківськими картками.

7.9. Нараховані за придбання товару Бонуси недоступні для обчислення на їх підставі знижки і списання з бонусного рахунку протягом 25 (двадцяти п'яти) календарних днів з дати покупки. Датою покупки вважається дата зміни статусу замовлення таких товарів на "Виконано". По завершенні вказаного терміну, нараховані бонуси стають доступними для списання.

7.10. У разі повернення Користувачем придбаного раніше товару, бонуси використані при придбанні даного товару, повертаються на бонусний рахунок користувача, з якого вони були списані раніше, Бонуси, нараховані користувачеві за придбання даного товару, анулюються.

7.11. Якщо сума грошових коштів, що підлягають поверненню Користувачу на підставі повернення придбаного раніше товару, перевищує суму грошових коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за такий товар раніше, бонуси, були використані Користувачем для отримання знижки на товар, повертається, не підлягають поверненню на бонусний рахунок користувача .

7.12. Якщо товар надійшов від користувача в термін 25 днів з дати покупки, нараховані за його придбання Бонуси залишаються в стані НЕАКТИВНІ до моменту прийняття рішення Організатором по поверненню такого товару.

7.13. У разі обміну Користувачем придбаного раніше товару на інший товар / товари, коли вартість нового товару / товарів не перевищує суму коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за товар повертається, бонуси використані для отримання знижки на товар, повертається, підлягають поверненню на бонусний рахунок користувача, з якого вони були списані. Бонуси, що підлягають нарахуванню за новий товар / товари зараховуються на бонусний рахунок користувача, згідно правил нарахування, чинним на момент здійснення обміну товару / товарів. Бонуси, нараховані при придбанні товару повертається, списуються з того бонусного рахунку користувача, на який вони були нараховані.

7.14. У разі обміну Користувачем придбаного раніше товару на інший товар / товари, коли вартість нового товару / товарів перевищує суму коштів, яка фактично надійшла в якості оплати за товар повертається, бонуси використані для отримання знижки на товар, повертається, не підлягають поверненню на бонусний рахунок користувача. Бонуси, що підлягають нарахуванню за новий товар / товари, зараховуються на бонусний рахунок користувача, згідно правил нарахування, чинним на момент здійснення обміну товару / товарів. Бонуси, нараховані при придбанні товару повертається, списуються з бонусного рахунку користувача.

7.15. При здійсненні обміну товару / товарів, Бонуси можна використовувати для отримання знижки на новий товар.

7.16. Повернення і обмін товару, придбаного Користувачем, здійснюється в межах встановлених Законом України «Про захист прав споживачів».

7.17. Організатор залишає за собою право змінювати умови нарахування бонусів, повідомивши про це користувачів в порядку, встановленому цими Правилами.

7.18. У разі, якщо відсутні необхідні технічні та / або інші можливості для нарахування бонусів, Бонуси будуть нараховані на бонусний рахунок користувача після відновлення необхідних можливостей.

7.19. Бонуси не нараховуються у разі дії обмежень, встановлених Організатором.

 

  1. Порядок використання бонусів

 

8.1 При розрахунку суми знижки, що надається Користувачам, 1 (один) використаний користувачем Бонус дає право на отримання таким Користувачем 1 (однієї) гривні знижки.

8.2. Користувач має право використовувати Бонуси, які є на його рахунку, для отримання знижки при купівлі будь-яких товарів в точках продажів, перелік яких встановлений Організатором і розміщений на сайті www.mriy.com.ua

8.3 Використання Користувачем накопичених бонусів і отримання на цій основі знижки можливо тільки за умови наявності доступних для використання (списання) Бонусів на бонусному рахунку користувача. Сума доступних для використання Бонусів, що відображається користувачеві під час оформлення замовлення, може відрізнятися від суми доступних для використання Бонусів, яка була відображена раніше, якщо з бонусного рахунку користувача в цей час відбулися зміни.

8.4 Процедура списання / нарахування бонусів доступна Користувачам тільки при оформленні замовлення на Сайті або інших діях, які Організатором встановлено нарахування бонусів. Якщо оформлено на Сайті замовлення коригується Оператор колл-центру Організатора за запитом користувача, в разі необхідності і з метою запобігання неправомірних і шахрайських дій третіх осіб, перерахунок об'єму продажів до використання проводиться в межах суми, зазначеної користувачем у відповідному полі електронної форми при оформленні замовлення на сайті і не може її перевищувати.

У разі, якщо через технічні збої під час оформлення замовлення на сайті Користувач не міг використовувати наявні у нього і доступні для списання бонуси, він має можливість використовувати всі доступні для списання бонуси при підтвердженні замовлення в телефонному режимі або відмовитися від використання Бонусів в даному замовленні.

8.5 Бонуси можуть бути використані Користувачем бонусного рахунку за умови, якщо для цього є всі необхідні технічні та / або інші можливості: присутній інтернет-зв'язок, електроенергія, справно працює програмне забезпечення, тощо.

8.6 Бонуси неможливо використовувати (списувати) при придбанні:

  • товарів, придбаних в кредит або в розстрочку
  • подарункових сертифікатів
  • товарів, при сплаті яких використаний промокод
  • в разі дії інших обмежень, встановлених Організатором

8.7. Організатор залишає за собою право змінювати перелік товарів / послуг, при придбанні яких Користувач може використовувати Бонуси.

8.8. Бонуси не є і не можуть бути засобом платежу, будь-яким видом валюти чи цінного паперу.

8.9. Накопичені бонуси не можуть бути переведені в грошовий еквівалент і видані користувачу готівковими коштами.

8.10. Організатор не несе відповідальності за сплату Користувачем податків і виконання інших зобов'язань, пов'язаних з використанням бонусного рахунку.

8.11. Бонуси, які не були використані Користувачем протягом 180 днів з дати їх активації на бонусному рахунку, вважаються анульованими і списуються з рахунку користувача. Бонуси списуються в хронологічному порядку в залежності від їх дати активації.

 

  1. Інші умови

 

9.1. Термін використання бонусного рахунку є необмеженим. Організатор має право вносити будь-які зміни в терміни використання бонусного рахунку в порядку, встановленому цими Правилами.

9.2. Правила регулюються наказами керівника Організатора та чинним законодавством України.

При розрахунках з користувачем Організатор має право тимчасово відмовити Користувачеві в нарахуванні або використанні Бонусів, в разі відсутності на момент звернення користувача технічної або іншої можливості для цього.

9.3. Організатор гарантує, що при отриманні, зберіганні, обробці і використанні отриманої від користувача персональної інформації він буде дотримуватися положень цих Правил та норм чинного законодавства України. У зв'язку з цим Користувач підтверджує, що він ознайомився і повністю (однозначно) погодився з Правилами Програми «Бонусний Рахунок», застереженнями щодо отримання, зберігання, обробки та використання інформації, зазначеної в Анкеті.

9.4. Користувач бонусного рахунку надає однозначну згоду на те, що всі дані, в тому числі персональні, зазначені в Анкеті, і дані про вчинення Користувачем покупки можуть бути отримані, збережені, оброблені та використані Організатором та іншими уповноваженими Організатором організаціями і третіми особами без обмеження по терміну і територією, в тому числі і за межами України, з метою функціонування Програми, створення нових пропозицій, вивчення споживчого попиту, в маркетингових, інформаційних, рекламних та / чи інших аналогічних цілях, наданні Користувачеві рекламних та інформаційних матеріалів без обмежень.

9.5. Організатор залишає за собою право відмовити будь-якому в користуванні бонусного рахунку на свій розсуд, без надання будь-яких пояснень з цього приводу і без будь-яких негативних наслідків для себе.

9.6. Організатор має право в односторонньому порядку вносити зміни в дані Правила, з дотриманням процедур, зазначених для таких випадків в цих Правилах.

9.7. Повідомлення про призупинення або припинення дії Програми «Бонусний Рахунок», а також про зміну Правил Програми вважається направленим Користувачеві, якщо воно було розміщено на Сайті і / або в точках продажів і / або направлено Користувачеві зазначеної в Анкеті адреси електронної пошти або номер мобільного телефону.

 

  1. Відповідальність.

 

10.1. Організатор або Партнер Програми «Бонусний Рахунок» не несе відповідальності за неповноту або не достовірність даних наданих користувачами бонусного рахунку. Користувачі самостійно відповідають за достовірність наданих ними даних.

10.2. Відповідальність Організатора або Партнера не може перевищувати кількість бонусів на рахунку користувача і не включає будь-яку упущену вигоду, непрямі збитки, збиток, нанесений третім особам.

10.3. Організатор або Партнер не несе відповідальності за роботу інтернет провайдерів, операторів зв'язку, банківських установ, сервісів оплати Visa / MasterCard, в результаті яких необхідна інформація, дані не надійшли або надійшли із запізненням, були загублені або пошкоджені.

10.4. Організатор або Партнер не несе відповідальності за неможливість нарахування / списання Бонусів в разі, якщо ім'я та по батькові і / або прізвище, номер телефону або інший спосіб зв'язку були вказані невірно та / або нерозбірливо, або змінено. При цьому такий Користувач не має права на отримання від Організатора / Партнера будь-якої компенсації.

10.5. Організатор / Партнер не вступає в будь-які суперечки щодо правильності, своєчасності нарахування / списання Бонусів і не несе відповідальності за такі дії.

10.6. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором / Партнером, рішення Організатора / Партнера є остаточним і оскарженню не підлягає.

10.7. Порушення Користувачем бонусного рахунку цих Правил або відмова користувача від належного виконання цих Правил (в т.ч. механіки, порядку, термінів і т.д.), вважається відмовою користувача від використання бонусного рахунку, така особа не має права на отримання від Організатора / партнера будь компенсації.

 

  1. Застереження.

 

11.1. Будь ласка, щоб уникнути непорозумінь - уважно ознайомтеся з даними правилами.

11.2. Відповідно до вимог ст. 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладення такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю всі Учасники бонусного рахунку погоджуються з цими Правилами та зобов'язуються їх виконувати.

 

 

+38 098 101 88 80
Зворотній дзвінок
Історія(0)
Блокнот(0)
Порівняти(0)
0
Авторизація
Адрес офиса: Хмельницкая обл. г. Староконстантинов ул. Грушевского 43/3
Мрія +38 098 101 88 80
Режим работы
прием заказов 9.00-19.00


Укажите Ваше Имя Отчество и телефон.
Наш менеджер свяжется с Вами в самое ближайшее время.
Чтобы ответить на Ваши вопросы и уточнить детали для осуществления сделки и поставки продукции нашего магазина.
Вы еще не просматривали товары
Вы еще ничего не добавили в блокнот
Вы еще ничего не добавили До порівняння
Вы еще ничего не добавили в корзину
Регистрация

Зареєструйся та отримай:

1) 500 грн. в подарунок

2) 15% знижку на першу покупку!     

Ласкаво просимо на ЯРМАРОК!!!
Заповніть поля, що знаходяться під цим написом (ім’я та Email) та натисніть кнопку
НА ЯРМАРОК.
На вказану електрону адресу Вам прийде лист з промо-кодами на знижки.

Вдалих покупок. Ваша Мрія!

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Введите Ваш Email адрес в поле ниже и нажмите кнопку СДЕЛАТЬ ЗАКАЗ И ПОЛУЧИТЬ ПОДАРОК.

После оплаты заказа на почту, которую Вы указали, придет письмо с ссылкой на Ваш подарок.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

Хотите нашу книжку совершенно бесплатно?

ограниченное предложение

напишите свое имя и е-маил адрес и нажмите кнопку "получить книгу"

После подтверждения почты Вам придет ссылка, по которой вы сможете скачать книгу.

 

Зарегистрируйся

 

 

и получи 500 грн в подарок!!!

 

 

Введите свой логин и пароль, которые пришли Вам на почту (E-mail) после регистрации.

После чего нажмите кнопку ВХОД

1

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Бажаєте отримати нашу книжку абсолютно безкоштовно?

обмежена пропозиція

напишіть своє ім'я та е-маил адресу і натисніть кнопку "отримати книгу"

Після підтвердження пошти Вам прийде посилання, по якому ви зможете скачати книгу.

Введіть свій логін і пароль, які прийшли Вам на пошту (E-mail) після реєстрації.

Після чого натисніть кнопку ВХІД

1

Заповни форму і отримай карту в одному із магазині